Patrick Lefevere blijft kritiek op rennersvakbond aanhouden, Trentin wijst hem op zijn verantwoordelijkheden
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 11 reacties

Lefevere bekritiseert CPA nadat renners in koude wachten op cabine kabelbaan

Patrick Lefevere blijft kritiek op rennersvakbond aanhouden, Trentin wijst hem op zijn verantwoordelijkheden
Foto: © photonews

Patrick Lefevere staat gekend als één van de grootste criticasters van de CPA. Na een nieuw incident in de Vuelta heeft de rennersvakbond volgens hem weer boter op het hoofd. Na de zware bergrit in Andorra moesten de renners in de koude staan wachten om weer naar beneden te komen.

Het klinkt ongelooflijk, maar het is echt waar. Nadat ze de aankomst bereikten, moesten de renners immers weer naar beneden via een kabelbaan. Er was echter nog steeds sprake van noodweer, de onweersbuien hingen nog in de buurt. Daardoor kon de kabelbaan op slechts halve snelheid draaien.

LIEN CRAPOEN WAKKERT DISCUSSIE AAN

Voor menig coureur moest dus geduld oefenen eer hij in zijn cabine kon. Dat wachten moest dus gebeuren in de koude en in de regen. Voormalig podiummiss en huidig Hospitality Coordinator bij Trek-Segafredo Lien Crapoen kaartte het aan met een vraag op sociale media: "In welke andere sport gebeurt dit nog?"

Patrick Lefevere vulde aan met het antwoord: "Geen enkele. Hallo CPA?" Opnieuw een steek dus richting de CPA, maar van zijn ex-renner Matteo Trentin mag Lefevere ook zelf in actie schieten. "Patrick, het is ook aan jullie, teammanagers, om samen met de renners onze stem te laten horen. Op dit moment is het niet langer alleen aan ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
31/10/2020 Ronde van Lombardije
31/10/2020 Koppenbergcross
01/11/2020 Vlaamse Druivencross
07/11/2020 EK

Nieuwste reacties