Nederlander van Team Ineos verlengt contract meteen met drie jaar
Redactie
| 2 reacties

Dylan van Baarle voor drie jaar langer bij Ineos

Nederlander van Team Ineos verlengt contract meteen met drie jaar
Foto: © photonews

Ze zijn niet met velen, de renners die bij de onderhandelingen over een nieuw contract een overeenkomst sluiten voor drie jaar. Dylan van Baarle heeft dat wel kunnen afdwingen. De Nederlander zit ook de volgende jaren gebeiteld bij Team Ineos.

Dylan van Baarle is straks op het WK één van de helpers van Mahieu van der Poel en reed een prima Ronde van Groot-Brittanië. De Ineos-renner lijkt er dus klaar voor te zijn. Voorts won hij dit jaar de Herald Sun Tour en een rit in de Dauphiné. Voldoende voor het Britse team om zijn verbintenis met drie jaar te verlengen.

VOOR PODIUM GAAN IN KLASSIEKERS

"Ik ben superblij om een nieuw contract te ondertekenen", reageert de voormalig Nederlands kampioen tijdrijden. "Dat het voor drie jaar is, geeft aan hoeveel vertrouwen het team in mij heeft. Ik wil nog langer kunnen helpen in een grote ronde. Ik hoop ook eens op een podium te staan in een grote klassieker."

In zijn rol in steun van de kopmannen excelleerde Van Baarle vooral in de Tour. "Het was een droom om dit jaar met Egan Bernal de Tour te winnen. Toen ik naar hier kwam, mikte ik erop om deel uit te maken van de ploeg voor de Tour en te kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties