Wel geselecteerd, maar niet opgezet met communicatie van de bondscoach: "Ofwel alle namen, ofwel niets"
Redactie
| 4 reacties

Tim Wellens had liever sneller duidelijkheid gehad over WK-selectie

Wel geselecteerd, maar niet opgezet met communicatie van de bondscoach: "Ofwel alle namen, ofwel niets"
Foto: © photonews

Tim Wellens vernam maandag goed nieuws van bondscoach Rik Verbrugghe, al had hij het wel verwacht. Toch had de renner van Lotto Soudal sneller duidelijkheid gewild.

Tim Wellens liet eerder al optekenen dat hij blij was met zijn plaatsje in de achtkoppige WK-selectie. Maar in het vervolg zou de Limburger toch graag sneller duidelijkheid willen. "Dat hadden we liever allemaal gehad", reageerde hij in Het Laatste Nieuws.

"Het was niet nodig om de selectie in twee delen bekend te maken. Ofwel alles, ofwel niks", ging hij verder. "Onderling wordt er tegen elkaar gepraat en we voelden dat we tegen elkaar werden opgezet. Niet prettig, zeker omdat we het juist zo goed met elkaar kunnen vinden."

Relatie met de bondscoach

Wellens hoopt dat er in de toekomst een vlottere samenwerking zal zijn met de bondscoach. "Die was tot op heden nog niet zo goed. Dat geldt voor mij, maar evenzeer voor de anderen. Ik heb hem gisteren wel alle werkpunten voorgelegd", besloot Wellens.

Als er eind september een Belg met de regenboogtrui om zijn schouders pronkt, zal alles wellicht vergeten en vergeven zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties