Ook Lefevere verrast door eerste profjaar Evenepoel en geloof in wereldtitel tijdrijden is aanwezig
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Evenepoel overstijgt ook de verwachtingen van Lefevere

Ook Lefevere verrast door eerste profjaar Evenepoel en geloof in wereldtitel tijdrijden is aanwezig
Foto: © photonews

Wacht er Remco Evenepoel straks een nieuw feest na het WK? Het zou niet helemaal meer mogen verbazen. Zijn eerste jaar bij de profs is ronduit straf geweest. Veel beter dan dat zelfs Patrick Lefevere had kunnen hopen. Dat geeft de CEO van Deceuninck-Quick.Step zelf toe.

Lefevere denkt niet dat de WK-wegrit de wedstrijd te veel zal zijn voor Remco Evenepoel. "We hebben ons in grote lijngen gehouden aan ons programma. Remco zou niet meer dan zestig koersen rijden dit jaar. Ik denk dat we er ongeveer zijn", schat Lefevere in Het Laatste Nieuws.

De sterke man achter Deceuninck-Quick.Step had niet kunnen voorspellen dat Evenepoel al op zo'n niveau zou kunnen presteren. "We dachten dat hij in flashes wat zou tonen van zijn klasse en van wat hij bij de juniores getoond heeft. Niet dat hij nu al vijf profkoersen zou hebben gewonnen."

NIET KANSLOOS

Wie weet volgt op het WK tijdrijden nog de kers op de taart. Zit er een wereldtitel in? "Hij is zeker niet kansloos. Er is natuurlijk een groot verschil tussen winnen en een podiumplaats halen. Een medaille halen, dat is mooi, maar er is slechts één medaille die telt."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties