Dronken passagier verpestte voorbereiding Jan Bakelants op GP van Wallonië
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Bakelants liep ferme vertraging op onderweg naar België

Dronken passagier verpestte voorbereiding Jan Bakelants op GP van Wallonië
Foto: © photonews

Het bezoek van de kindjes zal Jan Bakelants zeker gemotiveerd hebben om iets neer te zetten in de GP van Wallonië. Bovendien is dat een wedstrijd die hij in het verleden reeds wist te winnen. Bakelants werd ditmaal pas 28ste, maar heeft een geldig excuus.

Bakelants was de kopman van de Belgische selectie, maar echt fris was hij niet. Hij had nog maar net het tweeluik in Canada afgewerkt en het duurde nogal eer hij weer voet aan grond kon zetten in eigen land. Dat lukte pas dinsdag omstreeks 15u30.

"Onze vlucht vanuit Montréal liep vertraging was omdat een passagier te zat was om te mogen vliegen", onthult Bakelants bij Het Nieuwsblad. "Het duurde lang vooraleer ze in het ruim zijn valies hadden gevonden. Door die vertraging miste ik ook mijn tgv in Parijs."

JETLAG

Bakelants voelde wel dat de voorbereiding niet ideaal was geweest. "De jetlag was nog iets te vers en de reis iets te lang om echt goed te zijn." De volgende opdracht komt er alweer snel uit. Zondag maakt hij deel uit van de Belgische ploeg op het WK gemengd ploegentijdrijden, ook wel het team relay genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties