Team Ineos biedt ex-renner van Quick.Step een contractverlenging

Team Ineos biedt ex-renner van Quick.Step een contractverlenging
Foto: © photonews

Bij Team Ineos werken ze verder aan de uitbouw van hun ploeg voor volgend jaar. Aangezien het al over heel wat ronderenners beschikt, is er ook een grote nood aan dienende renners. Ook in 2020 is er dus plaats in de ploeg voor Michal Golas.

Golas is al dertien jaar prof en is ook vertrouwd met de Lage Landen. Van 2009 tot 2011 reed de Pool voor Vacansoleil. In 2012 belandde hij dan bij Omega Pharma-Quick.Step. Golas vertoefde vier jaar bij de ploeg van Patrick Lefevere. In 2016 maakte de renner de overstap naar Team Sky, wat dit jaar dan Team Ineos werd.

LOOPBAAN AFSLUITEN BIJ INEOS

De 35-jarige renner zette zijn handtekening onder een nieuw contract van één seizoen. "Ik heb nog een paar jaar te gaan en kan nog altijd mijn goede vorm tonen", maakt hij zich sterk. "Ik denk eraan om mijn carrière bij deze ploeg af te sluiten."

Golas heeft zich dus nog enkele doelen gesteld. "Ik zou graag heel regelmatig blijven. Ik mik op de Giro en wil de jongens helpen om daar te winnen. In Tokio zou ik ook kunnen deelnemen aan mijn derde Olympische Spelen. Ik wil gewoon doorgaan op een goed niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties