Twee renners blijven langer aan boord bij Team Sunweb
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Kragh Andersen en Roche verlengen bij Team Sunweb

Twee renners blijven langer aan boord bij Team Sunweb
Foto: © photonews

Team Sunweb heeft de contracten van Asbjorn Kragh Andersen en Nicholas Roche opengebroken. De twee renners hebben hun contract verlengd tot 2021.

De Deen Kragh Andersen rijdt sinds dit seizoen voor Team Sunweb. Hij deed zijn werk in de klassiekers en was ook belangrijk in de voorbereiding van enkele sprints. De volgende twee jaar krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen binnen de ploeg. Hij wordt omgeschreven als "een echte teamplayer". "Ik voelde me vanaf het begin dat ik hier was heel welkom. Mijn doel voor volgend seizoen is me zoveel mogelijk ontwikkelen en de ploeg aan nog meer overwinningen helpen", aldus de ambitieuze Deen.

De ervaren Ier Nicholas Roche reed dit seizoen enkele dagen in de leiderstrui in de Ronde van Spanje. Helaas moest hij door een zware val opgeven. "Ik ben heel blij dat ik hier nog twee jaar blijf, ik heb mijn plaats gevonden in deze ploeg en ben tevreden over de rol die ik dit seizoen gespeeld heb. Ik kijk al uit naar volgend seizoen", besluit de Ier die al 22 grote rondes op zijn palmares heeft. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant
27/10/2019 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties