Dumoulin gaat in 2020 voor opvallende combinatie
Redactie
| 0 reacties

Tom Dumoulin wil in 2020 deelnemen aan de Tour en de Olympische Spelen

Dumoulin gaat in 2020 voor opvallende combinatie
Foto: © photonews

Tom Dumoulin had als specialist ter zake zeker een plaats gehad op het WK tijdrijden, maar ook die afspraak zal hij moeten missen wegens aanslepende blessures. De Nederlander richt zich al volop op volgend jaar en het programma dat hij dan zal afwerken.

Het zal dan niet meer bij Sunweb zijn, wel bij Jumbo-Visma. Met de aanwezigheid van ook nog Roglic, Kruijswijk en De Plus is het uitkijken in wie juist in welke wedstrijden gaat uitgespeeld worden. Dumoulin heeft bij Eurosport alvast zijn voorkeur geuit.

WEINIG TIJD TUSSEN 2  GROOTSE EVENEMENTEN

De winnaar van de Giro van 2017 wil volgend jaar nog eens zijn kans wagen in de Tour. Op zich logisch, maar hij zou ook graag deelnemen aan de Olympische Spelen. Dat is niet helemaal een evidentie: een week na de laatste dag van een ongetwijfeld zware Tour vindt de wegrit op de Spelen al plaats. Nog eens vier dagen later staat de tijdrit dan op het programma.

Zeker in die discipline zal Dumoulin dan willen oogsten. Bij de Spelen van 2016 in Rio reed hij al naar de zilveren medaille in de tijdrit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties