Medaillehoop en belofte met profcontract in verschiet onze vertegenwoordigers in tijdrit U23
Redactie
| 3 reacties

Brent Van Moer en Ilan Van Wilder maken zich op voor WK-tijdrit bij beloften

Medaillehoop en belofte met profcontract in verschiet onze vertegenwoordigers in tijdrit U23
Foto: © photonews

De ene werd in 2018 al tweede op het WK tijdrijden voor beloften, de andere kon in zijn eerste jaar bij de U23 eindelijk uit de schaduw treden van Remco Evenepoel. Brent Van Moer en Ilan Van Wilder zijn de Belgische deelnemers in de WK-tijdrit bij de beloften.

Van Moer stelt zich bescheiden op na een twaalfde plaats op het EK. "Daar wilde ik absoluut winnen. Maar mijn focus ontbrak, ik kraakte onder de druk en reed uiteindelijk mijn slechtste tijdrit van het jaar. Ik noem mezelf nu geen topfavoriet voor de wereldtitel", laat Van Moer weten aan Het Laatste Nieuws.

TIPS VAN VICTOR

De renner van Lotto Soudal, die sinds juni prof is, bleef na de Ronde van Groot-Brittanië hangen in het VK in het gezelschap van Victor Campenaerts en Kevin De Weert. "Zo heb ik in alle rust het parcours kunnen verkennen en geluisterd naar de nuttige tips van Victor. Een mooie ervaring."

Dat andere talent bij de Lotto-ploeg, Ilan Van Wilder, mag binnenkort naar verluidt zijn eerste profcontract tekenen. Maar eerst nog de WK-tijdrit bij de beloften. "Ik hoop op dit zware parcours op een mooie uitslag. Top tien zou leuk zijn. Maar mijn debuutseizoen bij de U23 is nu al geslaagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties