Wanty-Gobert bevestigt komst van Roompot-renner: "Het is zonde dat mijn huidige ploeg er waarschijnlijk mee kapt"
Redactie
| 1 reacties

Maurits Lammertink gaat Roompot ruilen voor Wanty-Gobert

Wanty-Gobert bevestigt komst van Roompot-renner: "Het is zonde dat mijn huidige ploeg er waarschijnlijk mee kapt"

Wanty-Gobert heeft zijn volgende versterking voor volgend seizoen beet. Het is al langer een publiek geheim dat Maurits Lammertink naar de Belgische ploeg zou verhuizen. Ook over alle komma's en puntjes is er nu een overeenkomst. Lammertink tekende een contract voor twee seizoenen.

"Ik ben zeer blij om vanaf volgend seizoen voor Wanty-Gobert te koersen", reageert de Nederlander. "Tijdens mijn tijd bij Roompot en Katusha behield ik goede contacten met Hilaire Van der Schueren. Naast hem zal ik nog meer bekende gezichten van bij Vacansoleil-DCM tegenkomen."

MOOI PROGRAMMA

Lammertink komt ook met specifieke doelstellingen naar Wanty. "Mijn ambitie is voor topklasseringen te gaan in rittenwedstrijden zoals de rondes van België en Luxemburg. Wanty-Gobert rijdt een mooi programma van World Tour wedstrijden."

Door bij Wanty te tekenen, kiest Lammertink ook eieren voor zijn geld. Het is immers nog altijd onzeker of Roompot-Charles kan blijven voortbestaan. "Het is zonde dat mijn huidige ploeg  er waarschijnlijk mee kapt, maar ik kijk al uit naar dit nieuwe avontuur!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties