Alvaro Hodeg herstelt nog heel even in België van verschillende breuken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Hodeg verlaat ziekenhuis en keert binnenkort terug naar Colombia

Alvaro Hodeg herstelt nog heel even in België van verschillende breuken
Foto: © photonews

De zware valpartij van Alvaro Hodeg in de Tour de l'Eurométropole deed de discussie over dranghekken met een voet die uitsteekt weer oplaaien, maar de 23-jarige Colombiaan zit natuurlijk wel met de gevolgen. Hij is inmiddels in Roeselare geopereerd aan zijn gebroken schouder.

De spurter van Deceuninck-Quick.Step heeft ook nog een gebroken arm en twee gebroken ribben opgelopen. Toch heeft hij het ziekenhuis al mogen verlaten. De Zuid-Amerikaan zal nog enkele dagen in België blijven om verder te herstellen en neemt na het weekend dan het vliegtuig naar zijn thuisland.

DANKBAAR VOOR HULP EN GOEDE WENSEN

"Wat me het meeste zeer doet, is om mijn seizoen op deze manier te moeten beëindigen. Er waren nog enkele opportuniteiten om mijn aantal overwinningen aan te dikken", reageert Hodeg. "Anderzijds ben ik dankbaar dat het niet nog erger is en wil ik iedereen - de ploeg, de dokter en de fans - bedanken voor hun hulp en goede wensen."

Zijn eigen grote wens is om in 2020 opnieuw competitief voor de dag te komen. "Ik zal de dagen aftellen naar het moment dat ik terug op de fiets kan zitten en kan beginnen aan de voorbereiding op wat ik hoop een nog meer succesvol seizoen zal zijn bij The Wolfpack."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
25/09/2021 Bredene
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten

Nieuwste reacties