Milano-Torino: Philippe Gilbert straks voor het eerst in actie sinds ongelukkige val op WK
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Philippe Gilbert rijdt in Milano-Torino zijn eerste koers sinds het WK in Yorkshire

Milano-Torino: Philippe Gilbert straks voor het eerst in actie sinds ongelukkige val op WK
Foto: © photonews

Philippe Gilbert zal op woensdag 9 oktober voor het eerst weer racen na zijn val op het WK in Yorkshire van 29 september. Hij treedt aan in Milano-Torino.

Milano-Torino is een van de koersen in Italië die door de renners wordt gereden als voorbereiding op het laatste monument van het seizoen: de Ronde van Lombardije. Voor Philippe Gilbert wordt het zijn eerste koers sinds het WK van twee weken geleden, waar hij diep teleurgesteld moest opgeven na een val.

De renners van Deceuninck.Quick-Step die hem zullen bijstaan zijn Eros Capecchi, Rémi Cavagna, Bob Jungels, James Knox, Davide Martinelli en Enric Mas. Ook Lotto Soudal verschijnt met zeven renners aan de start, zes Belgen en de Pool Tomasz Marczynski. De Belgen zijn: Sander Armée, Tiesj Benoot, Tim Wellens, Jelle Vanendert, Brent Van Moer en Rémy Mertz.

Superga

De Superga, een helling van 9.1% over 4,9 kilometer, wordt wellicht het beslissende element in deze koers. De renners moeten het obstakel tweemaal overwinnen. Twee keer in de laatste 25 kilometer...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties