Ronde van Lombardije staat zaterdag op het programma: wie zijn de favorieten?

Nils Wens
| 10 reacties
Ronde van Lombardije staat zaterdag op het programma: wie zijn de favorieten?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Morgen staat de Ronde van Lombardije op het programma. Het is de laatste grote klassieker van het seizoen en dus staan er veel grote renners aan de start. Hieronder vindt u een overzicht van de favorieten.

De topfavoriet voor deze klassieker is Primoz Roglic. De Sloveen van Jumbo-Visma is opnieuw in grote vorm en hij heeft een uitstekende ploeg mee, want ook Kruiswijk, Bennett en Gesink rijden morgen mee. 

Ook oude veteranen Nibali en Valverde behoren tot de favorieten. Voor Nibali is het misschien wel zijn laatste wedstrijd bij Bahrain-Merida (volgend seizoen zal hij rijden voor Trek-Segafredo) en dus wil hij misschien wel iets uit zijn hoed toveren. Valverde heeft deze klassieker nog nooit weten te winnen en wil er dan ook alles aan doen om het voor de eerste keer op zijn palmares te zetten. 

Outsiders

Outsiders zijn er meer dan genoeg. De grootste outsiders zijn Fugslang, Bernal en Yates, maar misschien kan onze Belg Dylan theuns wel verrassen. Ook Mollema heeft de laatste weken degelijke resultaten en met Ciccone en Brambilla beschikt de Nederlander over goede knechten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties