🎥 Renster die harten veroverde na Ronde van Vlaanderen gaat van ploeg wisselen

🎥 Renster die harten veroverde na Ronde van Vlaanderen gaat van ploeg wisselen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Naast de knalprestaties van al die Nederlandse topvrouwen is er nog wel een renster die een bepaalde impact had op het huidige wielerseizoen: Cecilie Uttrup Ludig. De 24-jarige Deense komt nu met transfernieuws: ze verlaat Cérvelo-Blgia voor FDJ.

Het is op sportief vlak zeker al een goed jaar geweest voor Uttrup Ludwig. Ze was de beste in de Grand Prix Plumelec-Morbihan en pronkte daarnaast met podiumplaatsen in grote wedstrijden, met een derde plek in zowel de Ronde van Vlaanderen als La Course.

VEELBESPROKEN INTERVIEWS

Waar ze nog meer mee opviel, waren ongetwijfeld haar inmiddels veelbesproken interviews. Zeker tijdens haar reactie na die bewuste Ronde van Vlaanderen sprankelde de Scandinavische van de energie. Ook een interview na de Ronde van Schotland, waar haar ploeg het zo goed deed, bleef bij.

Volgend jaar gaan we haar zeker ook in het oog houden. Dan zal ze dus wel niet meer te zien zijn in het shirt van Cervélo-Biglia, waar ze na een periode van twee jaar afscheid neemt. Uttrup Ludwig komt nu in Franse contreien terecht bij FDJ-Acquitaine-Futuroscope.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties