Ploegleider Merijn Zeeman ziet Wout van Aert in 2020 opnieuw de Tour rijden

Ploegleider Merijn Zeeman ziet Wout van Aert in 2020 opnieuw de Tour rijden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Wout van Aert staat momenteel alles in het teken van zijn herstel na zijn val in de Tour. Tot dat moment was Van Aert overigens bezig aan een fantastische Tour, bekroond met een ritzege. Bij Jumbo-Visma zien ze hem opnieuw aan de grote ronde deelnemen.

Dan moet hij eerst maar eens opnieuw de oude worden. Bij zijn ploeg is er niet de minste twijfel dat het goedkomt. "Het gaat de goeie kant met hem op", zegt ploegleider Merijn Zeeman aan Sporza. "Het is alleen afwachten of hij de komende maanden geen terugval krijgt bij zijn revalidatie."

Er is niet alleen de kwestie over de fitheid van Van Aert. Met zowel Dumoulin, Kruijswijk als Roglic in de ploeg, moet Jumbo-Visma wel zwaar inzetten op het klassement. Ze zien er bij de Nederlandse formatie geen graten in om ook Van Aert nog mee te nemen.

Een goeie Van Aert is een fantastische renner 

Merijn Zeeman

"De kans is groot dat Wout aan de start staat in Nice", laat Zeeman weten. "Een goeie Wout van Aert is in dienst van Groenewegen of een andere kopman of voor zichzelf een fantastische renner. Ik verwacht hem dus zeker aan de start in Nice."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties