Opsteker voor Sanne Cant: "Ik weet niet of we nog vaak zo'n zwaar parcours gaan tegenkomen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Boom
| 8 reacties

Sanne Cant knokte mee voor de eerste plaatsen in zware cross in Boom

Opsteker voor Sanne Cant: "Ik weet niet of we nog vaak zo'n zwaar parcours gaan tegenkomen"

Geen snelle cross onder een stralende zon zoals vorig jaar in Boom. Dit jaar is het zwoegen, ploeteren, stampen. Ook voor Sanne Cant was het een zware bedoening. Wel positief is dat ze onder deze omstandigheden tot het einde kon strijden voor de beste plaatsen.

De beide manches in de Superprestige konden wel tellen qua lastigheidsgraad. "Het was in Gieten al best lastig. Dit steekt er wel bovenuit. Ik weet niet of we nog vaak zo'n zwaar parcours gaan tegenkomen dit jaar", vraagt Sanne Cant zich af. "Er zat niet de minste recuperatie in.

GEEN ZORGEN VOOR WERELDBEKER IN BERN

Het zou er wel eens behoorlijk kunnen inhakken voor de Wereldbekercross in Bern. "Dat zou ik ondertussen toch wel gewoon moeten zijn", maakt Cant zich geen zorgen. Volgend jaar zal het wel vaker een dubbel bezet weekend zijn met die zestien 'klassiekers' die eraan komen. "Ik heb geen idee wat dat gaat geven. Ik heb enkel de datums gezien die zijn vrijgegeven." 

In het slot in Boom maakte Cant nog de sprong naar de derde plaats. Al met het klassement in gedachten? "Neen, helemaal niet. Ik wilde gewoon zo dicht mogelijk eindigen. De Superprestige duurt nog heel lang. Daar moet je nu nog niet mee bezig zijn. Dat is niet mijn manier van doen."

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/11/2019 Tabor
17/11/2019 Flandriencross
23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk

Nieuwste reacties