Amerikaanse klimmer heeft beslissing genomen over toekomst: "Volgend seizoen zal ik niet meer bij Trek-Segafredo rijden"

Nils Wens
| 0 reacties
Amerikaanse klimmer heeft beslissing genomen over toekomst: "Volgend seizoen zal ik niet meer bij Trek-Segafredo rijden"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Peter Stetina is aan zijn vierde seizoen bezig bij Trek-Segafredo maar op het einde van dit seizoen stopt de samenwerking tussen de twee partijen. Het is nog niet duidelijk waar Stetina volgend seizoen zal rijden.

Stetina is een Amerikaanse klimmer, maar hij heeft nooit een rit in de World Tour kunnen winnen bij Trek-Segafredo. Beide partijen hebben beslist om uit elkaar te gaan aan het einde van dit seizoen. Toch heeft Stetina zich geamuseerd dit seizoen.

Hij vertelt bij Cyclingnews dat het een beter seizoen was dan de vorige seizoenen "Mijn niveau was goed en ik voelde mij ook goed. Ik heb enkele mooie wedstrijden gereden en ik ben ook tevreden over mijn Vuelta. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

Nibali

Waar Stetina volgend seizoen zal rijden, is nog niet duidelijk, maar bij Trek-Segafredo was er ook te veel concurrentie van andere klimmers. Ciccone is één van de revelaties dit seizoen en met Mollema en Nibali hebben ze twee sterke kopmannen voor volgend seizoen. Nibali komt over van Bahrain-Merida. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties