Nieuwe topsprinter Lotto Soudal kijkt uit naar het volgende wielerseizoen: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Ewan en Gilbert"

Nils Wens
| 3 reacties
Nieuwe topsprinter Lotto Soudal kijkt uit naar het volgende wielerseizoen: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Ewan en Gilbert"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

John Degenkolb is vanaf volgend seizoen een renner van Lotto Soudal. De Duitse sprinter verlaat Trek-Segafredo en hij heeft een contract van twee seizoenen bij de Belgische ploeg getekend.

Veel prijzen heeft Degenkolb niet kunnen pakken bij Trek-Segafredo. Zijn mooiste overwinning voor het team was een rit in de ronde van Frankrijk. Hij had ook enkele ereplaatsen in de klassiekers. Nu heeft Lotto Soudal hem aangetrokken.

Bij Cyclingnews vertelt hij dat hij uitkijkt naar het nieuwe wielerseizoen bij de Belgische ploeg. "Er komen twee spannende seizoenen aan. Het is een mooie uitdaging voor mij. Ik kijk er echt naar uit, want het is ook een sterk team rond mij."

Ewan

Degenkolb is blij dat Ewan ook in de selectie zit. "Ewan is er bij en het zorgt toch voor minder stress in de massasprints. Met Gilbert hebben we iemand voor de klassiekers, dus ook daar kunnen we verschillende kaarten uitspelen."

Degenkolb zou graag Parijs-Roubaix nog eens winnen. "Het is mijn doel voor komend seizoen. Het is mijn favoriete wedstrijd. Als je deze wedstrijd al eens hebt gewonnen is de passie zo groot. De doelen van de ploeg zijn nog niet duidelijk, maar uiteraard is deze wedstrijd belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties