Bart Wellens hoopt met zijn dames ook te scoren op 'mythische berg': "Ik denk dat we topfavoriet zijn"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 10 reacties

Wellens wil met Arzuffi, Kastelijn of Worst de Koppenbergcross winnen

Bart Wellens hoopt met zijn dames ook te scoren op 'mythische berg': "Ik denk dat we topfavoriet zijn"
Foto: © photonews

Het is voor Bart Wellens en zijn 777-dames al een geweldig veldritseizoen geweest. Elk weekend doen ze mee voor de prijzen. Met de cross op de Koppenberg komt er nu een wedstrijd aan met toch nog dat extra beetje uitstraling. Wellens wil de boot dan uiteraard niet missen.

"Ik heb de Koppenbergcross altijd een speciale wedstrijd gevonden", zegt Wellens aan Belga. "Die berg was al mythisch in de wegkoersen, laat staan als je erop mag crossen." Dat zal binnenkort dus weer het geval zijn. "Ik denk dat we op vrijdag opnieuw topfavoriet zijn, al kan er altijd een verrassing opstaan zoals Kim Van de Steene vorig jaar."

In 2018 kwam de ploeg van Wellens er al goed voor de dag. Een zege zat er evenwel niet in. "Vorig jaar zagen we al een hele sterke Alice Arzuffi en Annemarie Worst, maar Van de Steene was toen outstanding." Naast de twee reeds genoemde 777-rensters maakt ook Yara Kastelijn binnen het team een prima indruk.

REGEN OF DROOG WEER?

Dat moet dus mogelijkheden scheppen op de Koppenberg. "Het is een wedstrijd die alle drie onze rensters heel graag doen. Voor Annemarie en Yara mag het regenen, Alice heeft het als minst technische van de drie liever droog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties