Blije Van der Poel krijgt "gestolen" goederen terug en bedankt eerlijke vinders

Dante Bellon
| 9 reacties
Blije Van der Poel krijgt "gestolen" goederen terug en bedankt eerlijke vinders
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel sloeg op twee dagen tijd tweemaal toe in het veldrijden. Zondag werd de Nederlander Europees kampioen, maandag veroverde hij in het Antwerpse Niel de eerste plaats.

Mathieu van der Poel won daags na zijn Europese titel ook in Niel. Nog voor de race begon, werd de 24-jarige Nederlander verrast aan de camper. Hij kreeg namelijk bezoek van Walter Van Loon en Hilde Wielockx, de "dieven" van Mathieu's regenjas en racebril. 

In de loop van vorige week kwam het bericht dat enkele spullen van Mathieu van der Poel gestolen zouden zijn geweest. Klopte niet volgens de eerlijke vinder. Van Loon was aan het wandelen met zijn honden en vond de spullen van de wereldkampioen op de weg. 

Zondag verbroederden beide partijen in Niel. Van Loon en Wielockx kwamen het gerief van Van der Poel terugbrengen en werden door de Nederlander en zijn ploeg hartelijk ontvangen. "Ik waardeer deze moeite enorm", reageerde Van der Poel aan Het Nieuwsblad. "Ik kan mijn regenboogvest meteen gebruiken met al die regen hier", lachte Mathieu. Als dank voor de moeite beloofde hij nog een nieuw regenboogshirt op te sturen naar het koppel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties