Belg van Wallonie-Bruxelles voelt zich nu al klaar: "Een van de betere teambuildings die ik al meemaakte"

Belg van Wallonie-Bruxelles voelt zich nu al klaar: "Een van de betere teambuildings die ik al meemaakte"
Foto: © photonews

Hoewel het wegseizoen niet eens zo lang geleden beëindigd is, kijkt menig coureur al uit naar de volgende campagne. Daar wordt dan ook in geïnvesteerd door de ploeg. Zeker ook in het geval van Wallonie-Bruxelles en Dimitri Peyskens.

Onze landgenoot verlengde zijn overeenkomst bij de ploeg en zit inmiddels alweer op de fiets. "Beide partijen waren tevreden. De contractverlenging was een logisch gevolg. Begin november heb ik de draad weer opgenomen. Momenteel staan er al duurtochten van vier uur op het programma', klinkt het in HLN.

Onlangs stond er ook al een teambuilding op het menu. "Het was een van de betere teambuildings die ik al meemaakte. IJsschaatsen werd afgewisseld met een trektocht met vragen, speleologie of een avonturenparcours. 's Avonds was er een wielerquiz."

VEEL NIEUWE RENNERS

Peyskens ziet er het belang wel van in. Vooral omdat het team toch ook heel wat nieuwe jongens heeft aangetrokken. "Dergelijke momenten zijn nuttig in het najaar. Uiteindelijk zal ik volgend seizoen toch met acht nieuwe ploegmakkers op stap gaan. Dan is het interessant dat je elkaar al iets beter kent."

EIGEN SCHEMA'S OPSTELLEN

Intussen stelt Peyskens zijn eigen schema's op. "Ik heb LO gestudeerd. Ergens is het logisch dat ik zelf voor mijn opbouw zorg. Alles gebeurt wel in samenspraak met de trainer van de ploeg, maar tot één discussie heeft dat nog nooit geleid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties