Eli Iserbyt voelt zichzelf toch weer groeien: "Beter worden dan in het begin zal me niet lukken"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 8 reacties

Eli Iserbyt heeft stilaan het goede gevoel weer te pakken

Eli Iserbyt voelt zichzelf toch weer groeien: "Beter worden dan in het begin zal me niet lukken"
Foto: © photonews

Het vergaat Eli Iserbyt nu toch al een vijftal weken iets minder in de cross. Daar heeft Mathieu van der Poel weinig mee te maken. Iserbyt komt niet langer boven de subtop uit, terwijl hij de eerste maanden van het seizoen zo dominant was.

Dat in Zonhoven een podiumplaats het hoogst haalbare was, had hij ergens wel verwacht. "Na een stage heb ik het altijd moeilijk in de beginfase van een cross en ik had wat moeite om in mijn ritme te komen. Op het einde kwam ik er dan toch door", doet Iserbyt bij Sporza zijn relaas. 

De veldrijder van Pauwels Sauzen-Bingoal wil de positieve dingen meenemen na de prestatie van voorbije zondag. "Ik onthoud dat ik stilaan weer het goede gevoel te pakken heb. Ik voel me zeker al beter dan in Kortrijk en in Koksijde. Daar voelde ik dat ik telkens in het slot verzwakte."

IN ORDE ZIJN IN KERSTPERIODE

Het is wel een heel ander beeld dan we in de eerste wedstrijden van hem zagen. "Ik had toen echt een piek te pakken. Beter worden dan in het begin van het seizoen zal me niet meer lukken. Ik wil tegen de drukke kerstperiode weer in orde zijn. Komend weekend hoop ik de vruchten te plukken van die 2 trainingsweken in Spanje. Ronse en Overijse zijn ook meer mijn ding dan het zand van Zonhoven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechi√ę
08/08/2020 Milaan - San Remo
12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 

Nieuwste reacties