Team UAE eindelijk uit quarantaine: Ulissi kan eindelijk naar pas geboren dochtertje, enkel Gaviria mag niet naar huis

Team UAE eindelijk uit quarantaine: Ulissi kan eindelijk naar pas geboren dochtertje, enkel Gaviria mag niet naar huis
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het vroegtijdig stopzetten van de UAE Tour dateert al van eind februari. Sindsdien zaten de renners van Team UAE in quarantaine. Die periode is pas nu ten einde. Met uitzondering van de besmette Fernando Gaviria mag iedereen naar huis.

De renners van UAE gingen vrijwillig in quarantaine nadat twee medewerkers positief testten op corona. Toch moet het erg vervelend geweest zijn om zelf in quarantaine te blijven terwijl andere ploegen met mondjesmaat toch huiswaarts mochten keren.

Nu kan dus ook Team UAE opnieuw het thuisfront opzoeken. Iedereen werd driemaal getest op het coronavirus en telkens leverde dat een negatief resultaat op. Uitgezonderd bij Fernando Gaviria, die wel besmet is met het virus en dus in de Emiraten moet blijven. De Colombiaan heeft wel al laten weten dat het gezien de omstandigheden al bij al nog goed gaat.

ULISSI ONTMOET BINNENKORT DOCHTERTJE ANNA

Wie zeker blij zal zijn opnieuw naar huis te kunnen, is Diego Ulissi. De Italiaan werd op 4 maart voor de tweede keer vader. Doordat hij vast zat in quarantaine, kreeg hij zijn pasgeboren dochtertje Anna voorlopig nog niet te zien. Supertalent Tadej Pogacar kan dan weer naar Slovenië afreizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties