GP Vermarc Sport is er klaar voor en pronkt met bekende blokken van Deceuninck-Quick.Step en Lotto Soudal

GP Vermarc Sport is er klaar voor en pronkt met bekende blokken van Deceuninck-Quick.Step en Lotto Soudal
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is volop aftellen naar de GP Vermarc Sport, de eerste wedstrijd op Belgisch bodem met profs aan de start sinds de uitbraak van het coronavirus. Zondag zal de wedstrijd doorgaan. Een blik op de deelnemerslijst leert ons dat het de moeite zal zijn.

Er zullen in totaal 23 ploegen aan de start komen en dan zijn er nog 8 renners die individueel meedoen. Bij die 8 zit ook nog een klinkende naam als Victor Campenaerts en ook mountainbiker Frans Claes. De blokken die de meeste bekende renners leveren zijn natuurlijk Deceuninck-Quick.Step en Lotto Soudal.

Fabio Jakobsen mag het rugnummer 1 zondag opspelden. Bij zijn ploegmaats onder andere Dries Devenyns, Tim Declercq en Iljo Keisse. Bij Lotto Soudal is John Degenkolb akkoord gegaan om mee te doen en ook renners als Jasper De Buyst en Jelle Wallays zullen erbij zijn. Bij Alpecin-Fenix geen Mathieu van der Poel, maar wel Tim Merlier en Roy Jans.

De kampioenen van België en Nederland zijn er dus bij. Ook de Belgische veldritkampioen Laurens Sweeck doet mee, net als bijvoorbeeld collega-crossers Toon Aerts en Lars van der Haar. Bekijk HIER de volledige deelnemerslijst. De start-en aankomstzone is niet toegankelijk voor publiek. De renners beginnen om 13u30 aan hun aanloopronde. De finish wordt verwacht omstreeks 17u30.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties