šŸŽ„ Primoz Roglic werd gevraagd naar zijn ploegmaat... Sam Bennett: "Lever je perskaart maar in"

šŸŽ„ Primoz Roglic werd gevraagd naar zijn ploegmaat... Sam Bennett: "Lever je perskaart maar in"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een interview van Primoz Roglic mag aan het einde van de Tour al gerust horen bij de samenvatting met de meest opvallende fragmenten. Voor aanvang van de vijfde etappe - gewonnen door Wout van Aert - werd Roglic gevraagd naar de kansen van een bepaalde ploegmaat.

Een journalist vroeg voor de start van die rit: "Ga je een beetje voor je teamgenoot Sam Bennett werken?" Waarop Roglic antwoordde: "Ik denk dat het moeilijk gaat worden voor George Bennett om te winnen. Normaal is hij sterker in het klimmen. Maar Sam Bennett, die zit bij dat ander team, ik denk dat die een betere kans maakt. Dus waarom niet?"

Bennett hier, Bennett daar, Bennett overal. George Bennett is natuurlijk de echte ploegmaat van Primoz Roglic bij Jumbo-Visma en moet de Sloveen bijstaan bergop. Sam Bennett rijdt als sprinter dan weer bij Deceuninck-Quick.Step.

Roglic antwoordde wel rustig toen de journalist in kwestie zich vergiste. George Bennett kan er blijkbaar toch niet zo mee lachen. "Lever je perskaart maar in, maat", tweette de Nieuw-Zeelander. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties