🎥 Patrick 'bompa' Lefevere maakt zijn opwachting in 'De Slimste Mens': "Ik hoop mij te amuseren"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Patrick Lefevere doet voor het eerst mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

🎥 Patrick 'bompa' Lefevere maakt zijn opwachting in 'De Slimste Mens': "Ik hoop mij te amuseren"
Foto: © photonews

Het is al een tijdje bekend dat Patrick Lefevere dit jaar meedoet aan 'De Slimste Mens ter Wereld', de televisiequiz op VIER. Maandagavond wordt de eerste aflevering uitgezonden waarin Lefevere als één van de drie deelnemers in de studio plaats neemt.

Op de site van 'De Slimste Mens ter Wereld'blikt Lefevere alvast vooruit. Kan hij de Slimste Mens worden? "Ik vermoed van niet. Ik ben al een oudere kandidaat. Ik heb vooral niet veel getraind." Heeft hij zich op een bepaalde manier toch een beetje voorbereid? "Ik lees dagelijks twee à drie kanten, ik kijk naar het nieuws, naar Terzake en andere duidingsprogramma's. Ik hoop dat dat volstaat."

De fun komt natuurlijk op de eerste plaats. "Ik hoop mij te amuseren", zegt Lefevere. Dat geldt ook voor de twee juryleden, die er vaak vooral zitten om grappen te maken. Maandagavond zijn dat Marc-Marie Huijbrechts en Bart Cannaerts.

Lefevere deelde alvast een filmje van de openingsmop van Cannaerts, waarin hij zijn mening geeft over de kandidaten. "Het voelt heel familiaal aan. Alsof Bockie met zijn mama op bezoek is bij de 'bompa.'" Lefevere kon er alvast goed mee lachen. De andere kandidaten zijn YouTuber Bockie De Repper en Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/01/2021 - 31/01/2021 WK Veldrijden
03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties