Primoz Roglic haalt het van onder meer Wout van Aert en Remco Evenepoel en wint voor de eerste keer in zijn carrière de Vélo d'Or
Nils Wens
| 0 reacties

Primoz Roglic heeft de Vélo d'Or op zijn naam gezet

Primoz Roglic haalt het van onder meer Wout van Aert en Remco Evenepoel en wint voor de eerste keer in zijn carrière de Vélo d'Or
Foto: © photonews

Primoz Roglic heeft de Vélo d'Or 2020 op zijn naam gezet. De Sloveen haalde het zo onder meer van Wout van Aert en Remco Evenepoel, want ook onze twee landgenoten waren genomineerd voor de prijs.

Primoz Roglic heeft er een uitstekend seizoen opzitten. De Sloveen won onder meer de Vuelta en in de Tour de France werd hij tweede na een ontketende Pogacar in de voorlaatste etappe. Ook Luik-Bastenaken-Luik kon Roglic dit seizoen op zijn naam zetten. 

Voor zijn goede prestaties wordt Roglic nu beloond met de Vélo d’Or 2020, een prijs van het Franse tijdschrift ‘Vélo Magazine’. Zo haalt hij het onder meer van Wout van Aert en Remco Evenepoel, want zij waren ook genomineerd voor de prestigieuze prijs. Het is de eerste keer dat Roglic de Vélo d’Or op zijn naam kan zetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/01/2021 - 31/01/2021 WK Veldrijden
03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties