Van Avermaet en Naesen mogen samenwerken tegen van Aert, van der Poel en Alaphilippe: "Eerlijk zijn tegenover elkaar wordt essentieel"

Nils Wens
| 1 reacties
Van Avermaet en Naesen mogen samenwerken tegen van Aert, van der Poel en Alaphilippe: "Eerlijk zijn tegenover elkaar wordt essentieel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

AG2R-Citroën heeft een sterk blok voor de klassiekers van volgend seizoen. Met Greg Van Avermaet en Oliver Naesen kunnen ze zelfs op twee kopmannen rekenen om de concurrentie aan te gaan met renners als Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe

Toch denkt José De Cauwer dat het moeilijk zal worden om de twee grote renners, Wout van Aert en Mathieu van der Poel, te kloppen. "Wout van Aert en Mathieu van der Poel maken zelf de koers, dus ze zullen in orde moeten zijn om hen te kunnen volgen", legde De Cauwer uit in een interview bij Sporza

Volgens De Cauwer zal AG2R-Citroën dan ook meer open moeten koersen. "Samen met Deceuninck-Quick Step zullen ze attractief moeten koersen. Ze zullen al vroeg renners moeten meesturen in een ontsnapping zoals een Cosnefroy, Jungels of Dewulf."

Van Avermaet en Naesen zijn gewoon om zelf voor de prijzen te rijden, maar nu zullen ze dus rekening moeten houden met elkaar. "Eerlijk zijn tegenover elkaar wordt essentieel. Het kan wel goed werken, want ze komen al jaren goed overeen en gunnen elkaar veel", aldus De Cauwer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties