Hilaire Van der Schueren maakt selecties van Intermarché-Wanty Gobert bekend voor de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne: vijf Belgen in actie
Nils Wens
| 0 reacties

De selecties van Intermarché-Wanty Gobert zijn bekend voor de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne

Hilaire Van der Schueren maakt selecties van Intermarché-Wanty Gobert bekend voor de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne: vijf Belgen in actie
Foto: © photonews

Komend weekend is het zo ver. Dan start het Vlaamse voorjaar met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Hilaire Van der Schueren heeft zijn selecties voor deze klassiekers al bekendgemaakt.

De uitleg van de sportdirecteur van Intermarché-Wanty Gobert staat bij Het Laatste Nieuws te lezen. "Tien renners zullen het parcours verkennen. De zeven renners die aan de start staan en drie renners die in Kuurne-Brussel-Kuurne starten", aldus Van der Schueren. 

"Voor de Omloop heb ik Aimé De Gendt, Loïc Vliegen, Taco van der Hoorn, Andrea Pasqualon, Boy van Poppel, Jonas Koch en Pieter Vanspeybrouck op de lijst staan en de vier laatstgenoemde renners zullen samen met Ludwig De Winter, Tom Devriendt en Danny van Poppel ook aan de start staan in Kuurne-Brussel-Kuurne", legde de sportdirecteur uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo
22/03/2021 - 28/03/2021 Ronde van Catalonië

Nieuwste reacties