📷 IN BEELD: Verkenningsdag voor Omloop Het Nieuwsblad... mét ook Remco Evenepoel!

Deceuninck-Quick.Step en andere teams houden verkenning van de Omloop

📷 IN BEELD: Verkenningsdag voor Omloop Het Nieuwsblad... mét ook Remco Evenepoel!
Foto: © photonews

Het is volop toeleven naar de Omloop van komende zaterdag. Sommigen hielden al een verkenning, maar heel wat teams begaven zich vandaag toch nog een keertje op het parcours, zodat geen enkele weg de renners zaterdag voor een verrassing kan doen staan.

Bij de teams die op deze woensdag gingen verkennen: Deceuninck-Quick.Step. Op bovenstaande foto is een groot deel van de klassieke kern te zien die zaterdag aan de start zal staan. Niet op de bewuste foto, maar hij was wel degelijk ook op het parcours: Remco Evenepoel. Van een opvallende aanwezige gesproken.

Remco Evenepoel
© photonews

Hij zal zaterdag niet meerijden, maar mag sinds een paar weken wel opnieuw trainen. En waarom dan niet ook de verkenning van de Omloop meepikken? Een Belg bij Deceuninck-Quick.Step die mogelijk wel al eens zijn kaarten op tafel gooit, is Yves Lampaert.

Nog zo iemand die de datum van 27 februari zeker aangekruist zal hebben, is Jasper Stuyven, de winnaar van vorig jaar. Hij klopte Lampaert toen in een spurt met twee. Stuyven probeert voor het tweede opeenvolgende jaar te winnen en ging met zijn ploegmaats al eens op pad.

Trek-Segafredo Jasper Stuyven
© photonews

Victor Campenaerts gaat voor de allereerste keer deelnemen aan de Omloop. Voor hem is zo'n parcoursverkenning dus extra belangrijk.

Victor Campenaerts
© photonews

Alexander Kristoff is zeker een klant om rekening mee te houden. Zijn concurrenten kunnen hem beter niet meenemen naar de finish in Ninove.

Alexander Kristoff UAE
© photonews

Wat de Belgische teams betreft is ht naast Deceuninck-Quick.Step, Lotto Soudal en Alpecin-Fenix ook uitkijken naar de mannen van Intermarché-Wanty-Gobert. Ook zij laten niets aan het toeval over en gingen verkennen.

Intermarché-Wanty-Gobert
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2021 Iowa
21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol

Nieuwste reacties