DEBAT: Kasper Asgreen verraste vriend en vijand, u gaf massaal Wout van Aert de beste winstkansen

DEBAT: Kasper Asgreen verraste vriend en vijand, u gaf massaal Wout van Aert de beste winstkansen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zondag is het zover: de Hoogmis, Vlaanderens Mooiste oftewel: de Ronde van Vlaanderen. Vorig jaar draaide de 104de editie uit op een koninklijke sprint tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert, met de Nederlander als overwinnaar. Wat gaat het dit jaar worden?

Van der Poel en Van Aert zijn zeker ook dit jaar bij de grote favorieten. Wellicht was in 2020 ook Alaphilippe meegegaan tot aan de meet in Oudenaarde, zonder die jammerlijke val. Zorgt dat voor de tikkeltje extra motivatie die de Fransman naar winst loodst?

Deze drie renners kregen in het begin van dit seizoen de stempel 'Grote Drie' opgekleefd, maar in de Vlaamse klassiekers kon tot dusver enkel Van Aert een keertje winnen. Een resem uitdagers mag dus ook geloven in winst. Of het nu het duo Van Avermaet/Naesen is bij AG2R, het grote vraagteken Peter Sagan of nog een andere renner. En Deceuninck-Quick.Step kan uiteraard met verschillende renners de Ronde krijgen.

Of wie weet krijgen we wel een echte witte merel à la Bettiol in 2019? Het woord is aan u. Laat ons in deze poll weten wie u dit jaar de Ronde van Vlaanderen ziet winnen. Ook onderaan de pagina bij de reacties kunt u uw keuze verder toelichten.

Update: De uitslag van onze poll was klaar en duidelijk en gaf aan hoezeer Wout van Aert topfavoriet was voor deze Ronde van Vlaanderen. Liefst 67% van de deelnemers aan de poll zagen Van Aert de Ronde winnen.

Met deze score stak Van Aert ver boven de rest uit. Achter hem volgden er twee renners met een ex aequo. Mathieu van der Poel en Peter Sagan kregen elk 13% van de stemmen achter zich. Die eerste had lang uitzicht op de overwinning, maar het was uiteindelijk Kasper Asgreen die met zijn sensationele sprint de wielerwereld met verstomming sloeg.

Wie wint de Ronde van Vlaanderen

67%
13%
0%
13%
0%
0%
4%
0%
0%
4%
4%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties