Tadej Pogacar is klaar om de leiderstrui van zijn ploegmaat te verdedigen in de koninginnenrit: "We hebben allemaal vertrouwen in hem"
Nils Wens
| 0 reacties

Tadej Pogacar wil vandaag de leiderstrui van Brandon McNulty verdedigen in de Ronde van het Baskenland

Tadej Pogacar is klaar om de leiderstrui van zijn ploegmaat te verdedigen in de koninginnenrit: "We hebben allemaal vertrouwen in hem"
Foto: © photonews

Vandaag staat de koninginnenrit in de Ronde van het Baskenland op het programma. Brandon McNulty begint als leider aan die laatste etappe, maar bij Jumbo-Visma zullen ze er alles aan doen om de leiderstrui te heroveren.

Dat beseft ook Tadej Pogacar. Na de rit van vrijdag gaf hij dan ook aan dat hij er alles aan zal doen om de leiderstrui van McNulty te verdedigen. "We gaan moeten zien hoe de koers zich zal ontwikkelen. We zullen goed moeten praten en alle aanvallen moeten beantwoorden", vertelde de Sloveen en staat bij Wielerflits te lezen. 

Toch gelooft Pogacar erin dat Brandon McNulty, zijn ploegmaat en leider in het algemeen klassement, het tot een goed einde kan brengen. "We hebben allemaal vertrouwen in hem. Ik denk dat hij deze wedstrijd kan winnen", aldus Pogacar

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties