Thijs Zonneveld ziet een belangrijke rol weggelegd voor Wout van Aert in de Tour de France: "Zo kan hij Pogacar zenuwachtig maken"

Nils Wens
| 0 reacties
Thijs Zonneveld ziet een belangrijke rol weggelegd voor Wout van Aert in de Tour de France: "Zo kan hij Pogacar zenuwachtig maken"
Foto: © photonews

In de Tour de France zal het opnieuw uitkijken worden naar een Sloveens duel tussen Primoz Roglic en Tadej Pogacar, maar bij Jumbo-Visma hebben ze naast Roglic nog enkele andere renners waar ze op kunnen bouwen met Wout van Aert en Steven Kruijswijk.

Volgens Thijs Zonneveld kan Wout van Aert wel eens een belangrijke rol spelen in de eerste helft van de Tour. "Die eerste ritten zijn voor hem weggelegd. Als hij zijn niveau van vorig seizoen kan bereiken, zou hij de gele trui kunnen pakken en zou hij die ook lang kunnen dragen. Zo kan hij Pogacar zenuwachtig maken", vertelde de Nederlander bij De Tribune en staat te lezen bij Sporza

"Wout van Aert zal het geheime wapen worden van Jumbo-Visma. Daar zouden Primoz Roglic en Steven Kruijswijk dan van kunnen profiteren", aldus Thijs Zonneveld. De Tour de France gaat op 26 juni van start. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten
06/10/2021 Milaan-Turijn

Nieuwste reacties