Zege Jakobsen is verjaardagsgeschenk voor Van Lerberghe: "Ploegmaats hebben laten zien waarom wij Wolfpack zijn"

Zege Jakobsen is verjaardagsgeschenk voor Van Lerberghe: "Ploegmaats hebben laten zien waarom wij Wolfpack zijn"
Foto: © photonews

Fabio Jakobsen mocht weer als winnaar op het podium stapte, nadat Bert Van Lerberghe hem naar de zege piloteerde in de Eurométropole Tour. En dat op de verjaardag van Van Lerberghe. Het mag niet verbazen dat het zo uitdraaide, Jakobsen zit aan zijn vijfde zege in anderhalve maand tijd.

Ik heb er van genoten om hier met een sterke ploeg te zijn en opnieuw een overwinning te behalen", zegt de man die onlangs ook nog de Gooikse Pijl won. "De ploegmaats hebben laten zien waarom wij de Wolfpack zijn. Ik wil heb bedanken voor hun ongelooflijke werk, want verschillende ploegen probeerden ons onder druk te zetten."

Dat resulteerde in het feit dat Deceuninck-Quick.Step alles moest geven om het tot een samensmelting tussen twee groepen te laten komen. Jakobsen deed de rest. "Ik ben blij dat ik het kon afmaken en de ploeg een overwinning kon schenken op de verjaardag van Bert van Lerberghe. Hij deed het perfect in de laatste kilometers."

NOG 1 KOERSWEEK

Wat rest er nog voor Fabio Jakobsen in dit seizoen? "Er blijft voor mij nog één koersweek over, ik kijk er naar uit. Ik wil nog een goed resultaat behalen vooraleer ik vakantie neem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties