πŸŽ₯ De Exterioo Cycling Cup voorgesteld: negen 'karaktervolle' Belgische eendagskoersen en twee Nederlandse

πŸŽ₯ De Exterioo Cycling Cup voorgesteld: negen 'karaktervolle' Belgische eendagskoersen en twee Nederlandse
Foto: © photonews

Dit jaar kan u ook de Exterioo Cycling Cup op de voet volgen, bestaande uit negen Belgische en twee Nederlandse koersen. De Exterioo Cycling Cup is de opvolger van de Bingoal Cycling Cup. Het regelmatigheidscriterium heeft dus een nieuwe titelsponsor.

Dat is dus niet de enige nieuwigheid. Er kwamen reeds Belgische koersen aan bod in deze reeks wedstrijden en daar zijn dit jaar dus ook twee eendagskoersen uit Nederland bij: de Ronde van Drenthe en Veenendaal-Veenendaal.

Wanneer die op de kalender aan bod komen, zijn reeds de GP Samyn en de GP Jean-Pierre Monseré gereden. Na Veenendaal-Veenendaal staat in mei nog de Antwerp Port Epic, het Circuit de Wallonie en de GP Marcel Kint op het programma. Nadien volgen nog Dwars door het Hageland, de Elfstedenronde, de Eurométropole Tour en het Kampioenschap van Vlaanderen.

De organisatie omschrijft de wedstrijden van de Exterioo Cycling Cup als 'karaktervolle eendagskoersen'. Met een promofilmpje wordt u alvast warm gemaakt voor deze elf wielerafspraken in de Lage Landen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties