Tadej Pogacar, alleskunner én creatieveling: verloofde noemt hem 'MacGyver' na nieuwe stap in revalidatieproces

Tadej Pogacar, alleskunner én creatieveling: verloofde noemt hem 'MacGyver' na nieuwe stap in revalidatieproces
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tadej Pogacar is druk bezig met zijn revalidatieproces na zijn val in Luik-Bastenaken-Luik. De MacGyver van het peloton, zo kan hij volgens zijn verloofde ook genoemd worden.

De tweevoudig Tourwinnaar mag voorlopig nog niet op de weg fietsen. In het zonnige Monaco is het echter prettiger om toch de buitenlucht op te zoeken. Daar heeft Tadej Pogacar toch nog iets op gevonden, zo blijkt op de sociale media van verloofde Urska Zigart.

BUITEN OP DE ROLLEN

Op haar Instagram Stories staat een filmpje waarop allerlei kabels en bedradingen van binnen gevolgd worden tot buiten... Tot aan de rollen van Tadej Pogacar. De Sloveen fietst dus buiten op de rollen. Om dat mogelijk te maken, moest er wel één en ander op mekaar aangesloten worden. Klik HIER om het filmpje te bekijken.

Zigart ziet er alvast de humor van in en voegt er het bijschrift 'MacGyver' bij, gevolg met een emoji die erop duidt dat ze er mee moet lachen. 'MacGyver' verwijst uiteraard naar het hoofpersonage van de gelijknamige tv-serie, een ex-spion die heel erg vindingrijk met allerlei materiaal omgaat. Pogacar heeft daar dus ook wel een handje van weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties