Uijtdebroeks dan toch weg bij BORA-hansgrohe? 'Heeft al een contract ondertekend bij ander team'

Uijtdebroeks dan toch weg bij BORA-hansgrohe? 'Heeft al een contract ondertekend bij ander team'
Foto: © photonews

Primoz Roglic verlaat volgend jaar Jumbo-Visma en trekt naar BORA-hansgrohe. Zal hij daar ploegmaat zijn van Cian Uijtdebroeks?

Bij BORA-hansgrohe hadden ze duidelijk een plan met Uijtdebroeks met de komst van Roglic. "Volgens mij is de komst van Roglic belangrijk voor Cian", zei ploegmanager Ralph Denk. "Ze hebben dezelfde persoonlijkheid, dezelfde winnaarsmentaliteit. Primoz kan een rolmodel zijn voor Cian."

Maar dezelfde dag nog kwam het Franse Velo-Club met het bericht dat Uijtdebroeks BORA-hansgrohe het liefst zou verlaten. De jonge Belg zou dat beslist hebben na de slechte ervaringen die hij had met zijn ploegmaat Aleksandr Vlasov in de Vuelta. 

Groupama-FDJ

Uijtdebroeks stond in de belangstelling van het Franse Groupama-FDJ, meldde Velo-Club vrijdag. Op zich een wat vreemde transfer, want de Franse ploeg heeft met David Gaudu, Lenny Martinez en Romain Grégoire al drie Franse kopmannen. 

Maar volgens Velo-Club zou het nu toch tot een transfer komen naar de Franse ploeg en zou Uijtdebroeks zelfs al een contract getekend hebben, drie bronnen zouden dat bevestigen. Het zou enkel nog wachten zijn op de officiële bevestiging. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties