Bruyneel noemt nieuwe ploeg die in polepositie ligt voor Cian Uijtdebroeks

Bruyneel noemt nieuwe ploeg die in polepositie ligt voor Cian Uijtdebroeks
Foto: © photonews

Cian Uijtdebroeks is gegeerd wild op de transfermarkt. De jonge Belg heeft de ploegen dan ook voor het uitkiezen.

Cian Uijtdebroeks heeft nog een contract voor 2024 bij BORA-hansgrohe, maar de kans dat hij in 2025 nog voor de Duitse ploeg zal rijden, is wel klein. Uijtdebroeks lag al meermaals overhoop met de ploegleiding en zijn ploegmaats. 

Heel wat ploegen staan in de rij om Uijtdebroeks binnen te halen. Onder meer Jumbo-Visma, dat bevestigde CEO Richard Plugge onlangs bij HLN. Uijtdebroeks zou zo het vertrek van Primoz Roglic kunnen opvangen. 

Ook Johan Bruyneel ziet dat Uijtdebroeks waarschijnlijk met minder zal moeten tevreden zijn bij BORA-hansgrohe. "Na de komst van Roglic zakt hij ook een plekje in de pikorde", zegt hij bij The Move. 

INEOS Grenadiers

"Er zijn ploegen geïnteresseerd, maar hij heeft een contract voor volgend jaar. Op het moment gaan ze ervan uit dat hij blijft, maar als je zeker bent zeg je toch dat hij zeker blijft? Ik heb gehoord dat INEOS in poleposition ligt."

INEOS Grenadiers zoekt ook een kopman voor de grote ronden. Carlos Rodriguez bleef uiteindelijk en ook Geraint Thomas gaat nog eens de Giro proberen, maar Uijtdebroeks zou er zeker ook passen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties