'Uiterst opmerkelijk plan moet Remco Evenepoel en Wout van Aert aan grote triomf helpen'

'Uiterst opmerkelijk plan moet Remco Evenepoel en Wout van Aert aan grote triomf helpen'
Foto: © photonews

Om Remco Evenepoel of Wout van Aert aan één bepaalde grote triomf te helpen, worden kosten noch moeite gespaard. Om hen de beste kans op olympisch goud in het tijdrijden te bezorgen, moet nagegaan worden wie het beste tijdritpak heeft.

Momenteel denken Castelli en AGU allebei over de beste papieren te beschikken. Dat zijn de kledijleveranciers van respectievelijk Soudal Quick-Step en Visma-Lease a Bike, de merkenploegen van Remco Evenepoel en Wout van Aert. Bioracer, de kledijleverancier van Belgian Cycling, gelooft ook sterk in het eigen product.

Het Laatste Nieuws komt het met bericht dat er op de wielerpiste van Zolder vandaag een pop van Wout van Aert gemaakt wordt en in maart ook een pop van Remco Evenepoel gebouwd zal worden. Op deze poppen zullen de komende maanden dan onafhankelijke aerodynamische tests worden uitgevoerd.

DURE OPERATIE VOOR MEDAILLEKANSEN EVENEPOEL EN VAN AERT

De resultaten van deze testen moeten dan kunnen aanduiden welk tijdritpak nu juist het snelste is. Het is alleszins een operatie van ettelijke tienduizenden euro's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties