Ex-ploegmaat van Wout van Aert voorspelt grote leegloop bij Visma-Lease a Bike

Ex-ploegmaat van Wout van Aert voorspelt grote leegloop bij Visma-Lease a Bike
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Visma-Lease a Bike is misschien wel het beste wielerteam ter wereld. Een van hun ex-renners, sprinter Dylan Groenewegen, voorspelt echter een leegloop bij de ploeg.

Dylan Groenewegen was samen met Primoz Roglic een van de vaste waardes bij Jumbo-Visma. De Nederlander vertrok in 2022 al naar Jayco AlUla, Primoz Roglic vertrok dit jaar naar het Duitse BORA-hansgrohe. 

De Nederlander was niet verrast dat de Sloveen het Nederlandse team verliet. "Ik zie eigenlijk veel jongens die na een paar jaar bij Jumbo-Visma weggaan. Die het na enkele jaren al hebben gezien", zegt hij bij Het Nieuwsblad. 

Leegloop bij Visma-Lease a Bike?

Volgens de sprinter moet de aanpak van de ploeg je liggen, omdat er heel veel naar het teambelang wordt gekeken. Niet dat Groenewegen dat niet doet, maar volgens de Nederlander houdt het op een gegeven moment wel op. 

"Je wil ook het uiterste van jezelf vragen. Daarom denk ik dat er in de toekomst ook veel jongens Visma-Lease a Bike zullen verlaten", zegt Groenewegen nog. Zien we ook Wout van Aert vertrekken binnenkort? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties