Lefevere stelt opmerkelijk verschil vast tussen Soudal Quick-Step en Visma-Lease a Bike

Lefevere stelt opmerkelijk verschil vast tussen Soudal Quick-Step en Visma-Lease a Bike
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Soudal Quick-Step kwam er tijdens het openingsweekend niet echt uit, mede voor valpartijen. Patrick Lefevere zoekt naar een verklaring en kijkt naar Visma-Lease a Bike.

Visma-Lease a Bike won zowel de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne bij de mannen. Soudal Quick-Step moest tevreden zijn met een 21ste plaats van Lampaert in de Omloop en een zevende plaats van Lamperti in Kuurne. 

Verschil Soudal Quick-Step en Visma-Lease a Bike

Voor Patrick Lefevere een opvallend verschil, omdat de twee ploegen op hoogtestage zijn geweest. En toch is er zo'n groot verschil tussen de twee ploegen. Lefevere zoekt dan ook naar antwoorden voor dat verschil. 

"Hoe dat komt? Geen idee. In het voetbal kijken ze dan naar de trainer, maar dat gaan wij niet doen. Onze performance-staf en onze dokters hebben samen beslist dat een hoogtestage de beste aanpak was", zegt hij bij Het Nieuwsblad. 

Lefevere wil niet na een tegenvallend openingsweekend alles meteen in vraag stellen. Want de ploeg doet al heel lang hoogtestages. "Begin jaren 2000 ging onze ploeg al naar Sierra Nevada, onder aansporing van dokter Yvan Vanmol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties