BORA-hansgrohe spreekt klare taal na Red Bull-helmen van Van Aert en Pidcock

BORA-hansgrohe spreekt klare taal na Red Bull-helmen van Van Aert en Pidcock
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert en Tom Pidcock hebben een persoonlijke deal met Red Bull. Dat voedt alleen maar de geruchten over een overstap naar BORA-hansgrohe.

Energiedrankfabrikant Red Bull kocht zich begin dicht jaar voor 51 procent binnen in de wielerploeg van BORA-hansgrohe. Red Bull werkt al een tijdje samen met Wout van Aert en Tom Pidcock, die reclame maken op onder andere hun helm.

Ploegbaas Ralph Denk van BORA-hansgrohe werd vaak met die vraag geconfronteerd, zo geeft hij mee in een interview van Sporza. “Normaal gezien reageren we niet op geruchten”, klinkt het.

Maar nu doet hij het toch. “De Red Bull-deals met Van Aert en Pidcock staan los van Red Bulls partnership met Bora-Hansgrohe.”

“Wij hebben een partnership met het hoofdkwartier van Red Bull, in Oostenrijk. Bij Van Aert en Pidcock gaat het om deals met respectievelijk Red Bull België en Red Bull UK.”

Volgens Denk zijn de twee renners nog niet besproken als potentiële transfertargets. “Bovendien hebben Van Aert (tot 2026 bij Visma-Lease a Bike) en Pidcock (tot 2027 bij Ineos) langdurige contracten. Wij respecteren die.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties