Niet van pech gespaard Lotto Soudal met twee kopmannen naar Driedaagse De Panne-Koksijde
Redactie
| 4 reacties

Lotto Soudal rekent in Driedaagse De Panne-Koksijde op herstelde Tony Gallopin

Niet van pech gespaard Lotto Soudal met twee kopmannen naar Driedaagse De Panne-Koksijde

Na de ontgoochelende resultaten in de openingsklassiekers kan Lotto Soudal zich revancheren in de Driedaagse De Panne-Koksijde. De ploeg van Marc Sergeant kan er opnieuw rekenen op de Fransman Tony Gallopin.

Gallopin kwam zwaar ten val in de E3 Prijs, maar hield er geen breuken aan over. "We trekken met ambitie naar de Driedaagse", zegt ploegleider Frederik Willems. "Tony Gallopin en Jens Debusschere zijn de twee speerpunten van onze ploeg. Gallopin is goed hersteld na zijn valpartij en op training zijn er alleen maar positieve tekens."

In etappe één zal het zaak worden om de snelle mannen kwijt te spelen. "Tijdens de lokale rondes moeten de renners ook twee keer over De Muur, daar kunnen we de sterke sprinters zoals Kittel en Kristoff proberen overboord gooien. Als we met een groep naar de meet gaan trekken we de kaart Jens Debusschere. De eerste rit zal het klassement al voor een groot stuk bepalen."

Lotto Soudal rekent ook op de snelle Jens Debusschere

"In rit twee en drie verwacht ik een sprint. De concurrentie in de sprint is sterk. Quick-Step Floors heeft Marcel Kittel en Katusha Kristoff, maar Jens Debusschere moet zich absoluut niet verstoppen. In de individuele tijdrit kunnen we ook het verschil maken en kijk ik uit naar het resultaat van Gallopin, De Buyst en Frison", besluit Willems.

De selectie van Lotto Soudal: Lars Bak, Jasper De Buyst, Jens Debusschere, Frederik Frison, Tony Gallopin, Moreno Hofland, Rémy Mertz en Marcel Sieberg

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/03/2020 - 29/03/2020 Ronde van Cataloniƫ
29/03/2020 Gent-Wevelgem
01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland

Nieuwste reacties