Nieuwe contractverlenging bij Wanty-Groupe Gobert: "Ik ben een trouw persoon, zowel in de liefde als in de sport"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Nieuwe contractverlenging bij Wanty-Groupe Gobert: "Ik ben een trouw persoon, zowel in de liefde als in de sport"
Foto: © photonews

Hij moest vroegtijdig een punt achter zijn seizoen zetten door tendinitis aan de knie, maar er was ook goed nieuws voor de 30-jarige Wanty-Groupe Gobert-renner Yoann Ofredo. De Fransman heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd.

Offredo is een belangrijke pion in het voorjaar en eindigde dit seizoen 14e in zowel de Ronde van Vlaanderen als Parijs-Roubaix. Ook in de Tour liet hij zich enkele keren opmerken. "Ik ben een trouw persoon, zowel in de liefde als in de sport", vertelt Offredo. "Na vele jaren bij FDJ leek een verlengd verblijf bij Wanty-Groupe Gobert een logisch vervolg omdat ik de werking van de ploeg begrijp."

"Bij de ploeg komen was een risico op meerdere vlakken. Het was een sprong in het onbekende. Uiteindelijk was het een succes en heb ik zelfs een andere versie van mezelf ontdekt. Iemand die capabel is om doelen te stellen én ze te bereiken: een nieuwe taal leren, een Grote Ronde rijden, ... Ik heb hier al veel plezier gemaakt."

"Ik wil trouw blijven aan de famiale waarden van Wanty-Groupe Gobert"

De Fransman twijfelde dan ook geen moment om bij te tekenen. "Ik wil trouw blijven aan de famiale waarden van Wanty-Groupe Gobert, een ploeg zonder druk. De ploeg is klein begonnen en al tot deelname in de Tour opgeklommen. Nu is het aan ASO op ons opnieuw uit te nodigen in 2018 om onze ontsnappingen en talenten te concretiseren", hoopt Offredo op een nieuwe Tour-deelname.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties