Ex-ploegmaat en boezemvriend Wout Van Aert: "Wout werkt er 200% voor"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 12 reacties
Ex-ploegmaat en boezemvriend Wout Van Aert: "Wout werkt er 200% voor"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert kent momenteel niet de leukste periode uit zijn carrière, maar ook met zijn maatje Tim Merlier gaat het voorlopig niet super. "Wout werkt er nochtans 200% voor", zegt Merlier.

Tim Merlier heeft na een sterke start van het veldritseizoen enkele moeilijke weken achter de rug. Dat kan u in dit interview nog eens lezen. Maar ook zijn maatje en ex-ploegmaat Wout Van Aert vergaat het minder goed door de problemen met zijn ex-werkgever Sniper Cycling en het feit dat hij niet zeker was of hij in 2019 wel op de weg mocht koersen. 

"Wout is denk ik ook niet heel tevreden over zijn vormpeil", laat Merlier weten bij Wielerkrant.be. "Maar het zijn allemaal verschillende factoren waar hij mee bezig. Maar hij werkt er 200 procent voor."

Tegen Wout rijden

De twee waren ploegmaats, tot Van Aert zijn contract bij de ploeg van Nick Nuyens verbrak. "Hoe voelt het om tegen Wout te rijden? Ik ben hem nog niet veel tegenkomen, dus dat is wat moeilijk", doelt Merlier op zijn fysieke problemen. "Maar ook als hij zijn beste niveau haalt, zullen we elkaar niet veel tegenkomen. Dus echt tegen elkaar rijden wordt moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties