Terpstra (ex-Quick.Step) start furieus aan Zesdaagse van Rotterdam, De Ketele en Ghys overtuigen niet
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Niki Terpstra neemt met Thomas Boudat meteen de leiding in Zesdaagse van Rotterdam

Terpstra (ex-Quick.Step) start furieus aan Zesdaagse van Rotterdam, De Ketele en Ghys overtuigen niet

Niki Terpstra is sterk gestart aan de Zesdaagse van Rotterdam in eigen land. De nieuwe aanwinst van het Franse Direct Energie nam met zijn nieuwbakken ploegmaat Thomas Boudat meteen de leiding in de Nederlandse havenstad.

Niki Terpstra verliet recent Quick-Step Floors na vele jaren trouwe dienst voor een nieuw avontuur bij het Franse Direct Energie. Zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe werkgever reed de winnaar van de Ronde van Vlaanderen en E3 Prijs in 2018 in de Zesdaagse van Rotterdam. En dat aan de zijde van zijn nieuwe ploegmaat Thomas Boudat. 

Met succes, zo bleek, want het Nederlands-Franse duo van Direct Energie greep meteen de leiding. De Spanjaarden Albert Torres en Sebastian Mora staan voorlopig tweede, het Deense duo Lasse Norman Hansen en Marc Hester volgt op plek drie. 

De Ketele en Ghys 8e

Vorig jaar was de eindzege in Rotterdam voor onze landgenoten Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. De Ketele neemt dit jaar deel met Robbe Ghys, maar na de eerste dag staan zij op een teleurstellende 8e plek op twee ronden van de leiders. 

Bwin.be Sports Betting

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties