Israel Cycling Academy met twee sprinters maar zonder Belgen naar de Giro
Redactie
| 0 reacties

Israel Cycling Academy zonder Belgen naar de Giro d'Italia

Israel Cycling Academy met twee sprinters maar zonder Belgen naar de Giro
Foto: © photonews

Ook Israel Cycling Academy heeft de acht namen voor de Giro d'Italia op papier. De ProContinentale formatie doet beroep op twee sprinters, maar neemt geen Belgen mee naar de start in Bologna.

Zoals verwacht zijn er geen Belgen opgenomen in de enige grote ronde die de Israëlische ploeg dit seizoen rijdt. Ben Hermans is herstellende van een knieblessure die hij opliep in de Waalse Pijl en moet zo ook een kruis maken over de Ronde van Californië, terwijl ook sprinter Tom Van Asbroeck geen uitnodiging in de bus kreeg voor een avontuur in Italië.

Al stond de niet-selectie van Van Asbroeck al langer vast. Hij rijdt de komende weken normaal gezien de Vierdaagse van Duinkerke en de Ronde van Noorwegen.

Davide Cimolai en Kristian Sbaragli worden de twee speerpunten in de sprints van Israel Cycling Academy. Ruben Plaza lijkt dan weer de man voor het klassement, al hopen ze bij de ploeg vooral op een ritzege. 

De selectie van Israel Cycling Academy voor de Ronde van Italië: Davide Cimolai, Ruben Plaza, Krists Neilands, Guillaume Boivin, Conor Dunne, Guy Niv, Awet Gebremedhin en Kristian Sbaragli

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties