Nederlandse gepensioneerde renner plant aanval op Campenaerts' werelduurrecord
Redactie
| 3 reacties

Nederlander Kai Reus gaat het werelduurrecord van Victor Campenaerts aanvallen

Nederlandse gepensioneerde renner plant aanval op Campenaerts' werelduurrecord

Kai Reus keert uit zijn wielerpensioen terug om het werelduurrecord van Victor Campenaerts aan te vallen. Dat meldde het Nederlandse Algemeen Dagblad vrijdagochtend.

"Het record kan scherper, het plafond is nog niet bereikt", aldus Kai Reus bij de Nederlandse krant over de 55.089 meter van Victor Campenaerts. "We reizen met een heel team naar dat ene uur en dan probeer ik het af te maken", aldus Reus, die in 2016 stopte met professioneel wielrennen.

Ik ben een rare renner en ik kan soms rare dingen doen op een fiets.

De 34-jarige Nederlander zal wellicht voor dezelfde piste als Campenaerts kiezen. "Ik zal het waarschijnlijk ook in Mexico doen, maar eerder in 2021. Ik moet alles weer opbouwen, dat gaat niet op een half jaar. Ik ben er wel achter gekomen dat het talent niet verdwenen is."

Campenaerts kreeg de hulp van Lotto Soudal, maar de poging van Reus gaat niet uit van een wielerformatie. Het wordt geen 'mission impossible' denkt de voormalige renner van Roompot. "Ik ben een rare renner en ik kan soms rare dingen doen op een fiets. Als ik op die ene dag ook een rare dag heb, dan geloof ik dat het kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties