Iserbyt focust zich bij terugkeer Van der Poel vooral op start: "Aan Mathieu is sowieso niets te doen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Iserbyt hoopt zo lang mogelijk mee te gaan met Van der Poel

Iserbyt focust zich bij terugkeer Van der Poel vooral op start: "Aan Mathieu is sowieso niets te doen"
Foto: © photonews

Eli Iserbyt is de man die de eerste weken van het crossseizoen gedomineerd heeft. Voorbije zondag was hij nog de beste in de modder van Gieten. De vraag blijft natuurlijk: hoe zou het zijn moesten Mathieu van der Poel en Wout van Aert meegereden hebben in de crossen die Iserbyt won?

De veldrijder van Pauwels Sauzen-Bingoal probeert het bij Sporza in te schatten. "Aan Mathieu is sowieso niets te doen, zeker de Mathieu van vorig jaar niet. Wout ging ook moeilijk zijn, maar ik denk dat ik misschien toch langer bij hem zou kunnen blijven."

Binnenkort gaat Van der Poel zich wel weer mengen in de debatten. Iserbyt bereidt zich voor op het rijden voor de tweede plaats. "Voor mij is het niet erg dat Mathieu meedoet. Het is logisch dat hij voor mij eindigt. Ik ga wel proberen om iets langer mee te gaan met hem."

VOORDEEL IN WERELDBEKER

De hoop is dus wel aanwezig om hem in het eerste deel van de veldritten bij te benen. "Als Mathieu er is, is de start enorm belangrijk. In de Wereldbeker heb ik het voordeel dat er gestart wordt volgens het klassement. Mathieu staat daar, denk ik, op de vierde rij. Dat zal ons al iets meer ademruimte geven." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties