🎥 Bekijk onze beelden van Mathieu van der Poel op weg naar zijn eerste veldritzege van het seizoen

🎥 Bekijk onze beelden van Mathieu van der Poel op weg naar zijn eerste veldritzege van het seizoen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Iedereen keek uit naar de comeback van Mathieu van der Poel in het veld en hij heeft niet teleurgesteld. Dankzij Eli Iserbyt die hem een groot gedeelte van de wedstrijd opjoeg, zagen we ook een mooi duel. Wielerkrant heeft er ook enkele beelden van. Bekijk ze hieronder.

Het begon in de Scheldecross in Antwerpen natuurlijk allemaal bij de start, zoals altijd. De 58 deelnemers schoten zo snel mogelijk naar voren eens de start gegeven was. Bekijk hoe dat juist in zijn werk ging en hoe ook Mathieu van der Poel bij de beste starters was.

Naarmate de wedstrijd vorderde, bleken Van der Poel en Iserbyt de twee beste mannen in koers. Met Van der Poel die nog een streepje voor had. We hebben een beeld van Van der Poel die als leider die laatste ronde in gaat. Het eerste filmpje hieronder is van een eerdere fase in de cross, ook met Van der Poel op kop.

Het was dan nog een kwestie om vol te houden tot aan de finish en dat deed Mathieu van der Poel ook. Toen hij daar voor de laatste keer toekwam, mocht hij zich klaarmaken om het zegegebaar te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties